Agentia de evaluare financiara Standard & Poor\'s (S&P) a retras operatorului de telefonie Telemobil S.A. din Romania ratingul \"B-\", la solicitarea companiei si a scos-o de sub supraveghere cu perspectiva negativa, informeaza publicatia Thomson Financial.
S&P a retras ratingul dupa ce Telemobil a anuntat ca nu va mai incerca sa intre pe piata obligatiunilor pe termen scurt ca sa finanteze planurile sale de dezvoltare si investitii.

Analistii de la S&P au mai spus ca Telemobil nu a primit inca o evaluare pentru alte datorii si este probabil sa solicite sustinerea actionarilor pentru nevoile sale curente de finantare.

Operatorul are aproximativ 500.000 de clienti si a castigat anul trecut una din ultimele doua licente de telefonie mobila de generatia a treia (3G).

Zapp este singurul operator de telefonie mobila din Romania care ofera servicii de comunicatii complet integrate, dezvoltate pe o retea de tip CDMA, o tehnologie wireless exploatata comercial de compania de telecomunicatii americana Qualcomm.

Zapp face parte dintr-un grup detinut de Qualcomm, lider pe piata produselor si serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, si Omnia Holdings Ltd, fond de investitii din Orientul Mijlociu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri