Designerul italian Giorgio Armani a semnat un parteneriat cu grupul Samsung Electronics pentru crearea unui telefon mobil si a unui televizor, precum si a altor electronice, au anuntat duminica cele doua companii

Armani, unul dintre cei mai mari designeri italieni, va dezvalui noul model de telefon pe 24 septembrie, cu ocazia lansarii colectiei pentru sezonul de primavara-vara al anului 2008, alaturandu-se celorlalti creatori de moda care s-au implicat in piata electronicelor.

Telefonul Armani-Samsung va fi de dimensiunea unui card de credit, cu o grosime de 10,5 milimetri, au precizat companiile in comunicat.

Designerii Dolce & Gabbana au semnat un acord cu grupul Motorola privind modelul de telefon RAZR iar Prada a dezvoltat un telefon in cooperare cu firma coreeana LG Electronics.

Armani a precizat ca televizorul cu ecran LCD (cu cristale lichide), pe care in dezvolta impreuna cu Samsung, va fi lansat in ianuarie 2008, informeaza Reuters, citat de NewsIn.

Produsele de lux sunt din ce in ce mai cautate datorita cresterii economice inregistrate in state emergente precum China, India si Rusia.

"Oferim un mesaj la fel de puternic prin intermediul telefonului pe care il purtam si al televizorului nostru ca si prin intermediul pantofilor si gentilor pe care le cumparam sau al mobilei pe care o alegem", a declarat Armani in comunicat.

Cele doua firme nu au oferit detalii financiare despre aceasta cooperare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Abonamente Telekom Romania pentru Samsung Galaxy S6: 1.100 de lei
Setari Cookie-uri