Bitdefender, divizia de securitate a grupului Softwin se extinde si cauta specialisti pentru laboratoarele din Bucuresti Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara.

In laboratoarele Bitdefender din Romania lucreaza deja 160 de oameni, insa compania are nevoie de inca 50 de specialisti din toate regiunile tarii, ne-a declarat Gabriela Lungu, Recruitment Manager BitDefender.

“Cautam candidati pentru toate echipele tehnice (suntem intr-un proces de extindere)-
angajam in echipele antispam, antivirus, motoare, dezvoltare software”, a spus managerul.

Potrivit Gabrielei Lungu, viitorul angajat al Bitdefender ar trebui sa cunoasca bine limbajul de programare C++, MFC sau Assembler, sa fie creativ, dinamic si motivat de un mediu de lucru competitive.

“Ne dorim sa lucram alaturi de oameni care dovedesc spirit de echipa, atitudine
proactiva si care urmaresc sa se dezvolte in mod continuu pe plan professional”, a completat aceasta.

Nivelul salariului stabilit depinde de competentele viitorului angajat, dar oferta este peste media pietei, potrivit oficialului citat, si va fi sustinut de o serie de beneficii, in functie de nivelul ierarhic si de performantele angajatului care pot consta in tichete de masa, abonamente medicale, programe de formare profesionala.

„Nu este suficient sa ai o gama larga de beneficii pentru angajati, ci este esential ca aceste beneficii sa raspunda nevoilor lor (n.r. angajatilor)”, conchide Gabriela Lungu.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Vrem un sistem de invatamant EFICIENT! Cursurile alese de antreprenori