Adobe Systems va imbunatati calitatea video a telefoanelor mobile prin lansarea software-ului Flash Lite 3, calitatea video a telefoanelor mobile putand ajunge la fel ca cea a computerelor, informeaza itpro.com.
"Peste 300 milioane de telefoane mobile, dotate cu versiunea Flash, au fost deja livrate si se asteapta ca mai mult de un miliard de astfel de telefoane sa fie disponibile pana in 2010", au declarat reprezentantii Adobe.

Software-ul Adobe Flash este instalat pe 98% din computere si este folosit de toate site-urile video, mai ales datorita faptului ca functioneaza independent de aparatul la care este expus, potrivit NewsIn.

"Flash Lite 3 reprezinta cel mai important pas in tehnologia mobilelor, Adobe fiind aproape de a a transmite simultan versiunea software-ului pentru mobile si pentru desktop", a declarat reprezentantul de marketing al Adobe, Gary Kovacs. Reprezentantii Adobe estimeaza ca acest lucru se va intampla peste trei ani.

"Flash Lite 3 ne va permite sa transmitem un continut mai bun clientilor nostri, precum sunete de apel mai animate si filme video", a declarat presedintele Forum Nokia, Lee Epting.

Nokia, producatorul de telefoane mobile, a anuntat o lansare in domeniul multimedia, incluzand video, muzica si jocuri, cautand sa contracareze dominatia Apple in aparate portabile pentru divertisment.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri