Divizia de distributie a K Tech Electronics estimeaza afaceri de 60 mil. euro in 2008

Divizia de distributie a companiei K Tech Electronics estimeaza o cifra de afaceri de 40 milioane euro anul acesta si de 60 milioane euro pentru 2008

"In momentul actual, Divizia de Distributie a companiei K Tech Electronics estimeaza o crestere importanta a cifrei de afaceri, 40 milioane euro pentru 2007 si 60 milioane euro pentru 2008, la aceste cifre contribuind si cele 23 de sedii de distributie din tara", a declarat directorul executiv al K Tech Electronics, Adrian Dogaru.

Compania K Tech Electronics a inaugurat luni un nou sediu, in urma unei investitii de aproximativ 1,5 milioane euro, cu o suprafata de 3.000 metri patrati, destinat Centrului de Distributie si Service Center-ului retelei de magazine Ultra PRO Computers, in Bd. Iuliu Maniu din Bucuresti. Serviciile de garantie si post-garantie pot fi asigurate rapid, datorita faptului ca atat service-ul, cat si distributia se afla in aceeasi cladire.

Conform IDC, in primul trimestru al anului 2007, compania K Tech Electronics a obtinut 12,1% din piata desktop PC, ca numar total de unitati asamblate si vandute sub brandul propriu Ultra. Pe primul semestru al anului 2007, compania K Tech Electronics si-a mentinut ritmul de crestere obtinand o cota de piata de 11,1%.

Compania K Tech Electronics desfasoara pe piata romaneasca de IT activitati atat in segmentul de retail prin lantul de magazine Ultra PRO Computers, cat si in cel de distributie.

In anul 2006, compania K Tech Electronics a obtinut o cifra de afaceri de 84,2 milioane dolari si un profit de aproximativ 1,5 milioane dolari. Compania a realizat in primul semestru al acestui an o cifra de afaceri de 41,9 milioane dolari.

Incepand cu anul 1999, K Tech Electronics este dealer autorizat Vodafone, iar in prezent reteaua de magazine Ultra PRO Computers include 43 de locatii cu vanzari GSM si se situeaza printre primele zece retele de acest gen din Romania. In 2003 a fost infiintata compania Ultra PRO Software specializata in solutii software si hardware integrate.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
SUA ar putea interzice aplicaţiile chineze de social media, inclusiv TikTok
Setari Cookie-uri