GECAD ePayment, compania care dezvolta si detine solutia Avangate dedicata distribuitorilor online de software, a deschis un birou in Statele Unite, cu scopul extinderii portofoliului de clienti si pentru cresterea volumulul vanzarilor catre actualii beneficiari.
In acest moment, Avangate are reprezentante in trei locatii strategice care ii permit sa ofere servicii prompte si de calitate dezvoltatorilor de software din intreaga lume: Amsterdam, Bucuresti si Mountain View, California, acoperind pietele vest europeana, est europeana si respectiv cea americana.

Biroul Avangate din Statele Unite va insemna atat largirea portofoliului de clienti, aici aflandu-se majoritatea producatorilor importanti de software, dar si cresterea volumului de vanzari pentru clientii actuali. Americanii cumpara frecvent online si reprezinta o piata cu un potential interesant pentru toate companiile care distribuie software online iar atragerea acestui potential face parte din strategia Avangate pentru Statele Unite. Un exemplu este localizarea serviciilor prin numarul de telefon toll free dedicat cumparatorilor americani.

“Suntem prezenti pe piata americana inca de la lansarea Avangate in 2005, iar deschiderea biroului din California este o urmare fireasca a cresterii activitatii noastre in regiune. Din punct de vedere strategic, ne intereseaza bineinteles cresterea numarului de clienti iar aici este cea mai mare densitate de companii dezvoltatoare de software, companii pe care le vom aborda acum direct cu o echipa dedicata de vanzari si marketing aflata la doar cativa pasi de acestia. Echipa din Mountain View va fi coordonata de catre Gus Lignos, noul VP pe vanzari in Statele Unite,” spune Carmen SEBE, CEO GECAD ePayment.

“Avangate este o provocare care ma bucura foarte mult. Este vorba despre o companie care a crescut rapid iar aceasta datorita tehnologiei performante si serviciilor excelente, toate intr-o industrie foarte competitiva - cea a distributiei online de software. Cred ca avem toate atuurile sa ne atingem cat de curand obiectivele si pentru piata americana,” apreciaza Gus Lignos, Vice President of USA Sales, Avangate.

Gus Lignos conduce echipa din Mountain View iar impreuna cu echipa de management si dezvoltare de la Bucuresti va stabili strategia de vanzari si va coordona prezenta Avangate in regiune. Bucurestiul ramane centrul de dezvoltare si de decizie pentru intreaga activitate Avangate iar de aici se vor asigura in continuare si suportul pentru cumparatori, asistenta tehnica, operatiunile contabile, financiare si juridice.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri