Operatorul de televiziune prin cablu UPC Romania a lansat miercuri trei pachete de servicii, denumite TriplePlay, care includ telefonie, internet si televiziune, cu preturi cuprinse intre 50 si 100 de lei, cu TVA inclus.
Pachetele TriplePlay, denumite UPC 3Play Small, UPC 3Play Medium si UPC 3Play Large, au preturi de 50 de lei, 75 de lei si 100 de lei, cu TVA inclus si cuprind servicii de internet, televiziune si telefonie. Potrivit reprezentantilor UPC Romania, toate serviciile oferite de companie vor fi impartite pe trei niveluri: Small, Medium si Large, fie ca este vorba de servicii de voce, internet sau televiziune, ori de pachete care le contin pe toate trei.

In ceea ce priveste serviciile de internet, cele trei tipuri de abonamente, Small, Medium si Large ofera viteza de download de 1 Megabit pe secunda, 10 Megabiti pe secunda, respectiv 20 Megabiti pe secunda, la preturi de 25 lei, 35 lei, respectiv 60 lei.

Pentru telefonia fixa, UPC se asteapta ca numarul de clienti sa ajunga la 130.000. "Numarul de clienti pentru telefonia fixa va ajunge la 130.000 pana la sfarsitul anului (...). Suma alocata pentru investitiile in infrastructura se ridica la 30 de milioane euro pentru tot anul 2007, iar pachetele de servicii sunt acum mai accesibile", a spus Andreea Nastase, Corporate Communications Director al UPC Romania.

UPC Romania are o acoperire, cu reteaua de cabluri, de 60% la nivel national, si tot 60% in Bucuresti. "Nu avem de gand sa facem investitii majore pentru a extinde acest nivel de acoperire. Numarul de clienti care pot beneficia de serviciile noastre nu tine neaparat de aria de acoperire, deoarece chiar daca noi oferim acoperire intr-o anumita zona, potentialul client poate alege serviciile altcuiva. Noi speram ca noile servicii si pachete de servicii ne vor aduce multi clienti noi, desi este greu de facut o estimare procentuala in acest sens", a explicat Andreea Nastase.

Retelele UPC Romania deservesc aproape 1.400.000 clienti, din aproximativ 200 de orase. De cand a intrat pe piata romaneasca, in 1992, UPC a investit peste 600 de milioane dolari, devenind astfel cel mai mare investitor american din tara. UPC Romania este afiliata la Liberty Global, Inc.

Liberty Global, Inc. Liberty Global este unul dintre liderii industriei mondiale de comunicatii prin cablu oferind servicii video, voce si acces la internet, pentru a conecta cei 16 milioane de clienti la lumea informatiei, a comunicarii si divertismentului. Compania are retele de comunicatii in banda larga in 17 tari, in principal in Europa, Japonia, Chile si Australia. Liberty Global, Inc. detine actiuni in companii de distributie de programe si continut media, cum sunt Jupiter TV in Japonia si Chellomedia in Europa.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri