SAP World Tour, cel mai important eveniment SAP al anului, a ajuns astazi la Bucuresti, unul dintre cele peste 50 de orase din intreaga lume in care va avea loc. Evenimentul SAP World Tour ofera participantilor posibilitatea de a intalni experti si parteneri SAP, dar si lideri din mediul de afaceri romanesc. Totodata cei prezenti pot afla care sunt provocarile cu care se confrunta companiile romanesti si modul in care solutiile SAP le ajuta sa fie competitive in contextul actual de afaceri.
“Mediul de afaceri trece prin schimbari rapide si mai profunde ca niciodata. De aceea, ne propunem sa aratam participantilor cum solutiile de afaceri SAP permit companiilor sa isi mentina avantajele competitive si totodata sa devina mai flexibile, mai eficiente si mult mai usor adaptabile la schimbari. Clientii existenti afla in cadrul evenimentului cum sa utilizeze la maxim capacitatile solutiilor SAP, iar cei potentiali sunt familiarizati cu solutille pe care le putem oferi”, declara Valentin Tomsa, General Manager al SAP Romania.

SAP World Tour 2007 aduce in atentia participantilor solutii care ii ajuta sa inoveze procesele companiei, sa creasca satisfactia clientilor si productivitatea angajatilor, sa sustina dezvoltarea companiei, sa optimizeze infrastructura IT de care dispun si care aduc valoare adaugata afacerii lor. Pe langa prezentari si demonstratii ale solutiilor SAP, sunt sustinute si studii de caz chiar de catre clientii companiei: CEC, Algernon si E.ON Gaz Romania. Astfel, cei prezenti la eveniment beneficiaza de oportunitatea unui dialog cu reprezentantii unor companii care utilizeaza deja solutii SAP si a caror experienta le poate fi utila.

SAP detine un portofoliu de solutii care si-au demonstrat viabilitatea pentru companiile mici si mijlocii, cat si o retea de parteneri care pot implementa cu succes aceste solutii. Solutia SAP Business All-in-One aduce functionalitati noi, o extindere catre zona de functionalitati specifice activitatilor de productie si de prestari servicii. SAP a preconfigurat o arie larga de activitati si le ofera partenerilor si clientilor sai pentru ca resursele si timpul necesar implementarii sa fie mult reduse, avand ca rezultat minimalizarea costurilor. Astfel, cele mai bune practici de afaceri de pe plan mondial sunt adaptate realitatilor economice si legislative din Romania, la un pret cat mai scazut.

In acelasi timp cu editia de la Bucuresti, SAP World Tour are loc la Bruxelles si Sao Paolo, iar urmatoarea oprire este pe 11 octombrie la Londra. Turul continua apoi in mai multe capitale din Europa, America de Sud si Asia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri