Compania clujeana Arobs, producator de software si distribuitor de sisteme de navigatie, a adus la Salonul Auto Bucuresti un terminal Apple iPhone functional in toate retelele de telefonie mobila din Romania, terminal care costa 599 euro, fara TVA, au declarat reprezentantii Arobs.
Compania expune un singur telefon iPhone la standul sau de la Salonul International de Automobile Bucuresti (SIAB), dar va mai importa alte 500 de unitati in urmatoarele doua luni, au spus reprezentantii Arobs, potrivit NewsIn.

Terminalul este importat gata decodat si poate functiona in orice retea de telefonie mobila.

iPhone are un singur buton, iar in rest, toate comenzile se fac prin atingerea ecranului. iPhone poate reda muzica, inregistrari video si audio, videoclipuri si se poate conecta la internet printr-o placa de retea wireless. Modelul expus are o capacitate de stocare de 8 GB.

Compania din Cluj produce din 1998, software, iar in prezent ofera trei solutii. Prima (denimita Optimall) este dedicata firmelor de distributie si gestioneaza sistemul de comenzi. Cea de-a doua solutie oferita de companie se numeste Track GPS, care permite localizarea si monitorizarea masinilor din parcurile auto. Cea de-a treia solutie Arobs Transilvania Software se numeste Personal GPS, care monitorizeaza persoane (varstnici, copii)

Compania Arobs Transilvania Software SRL a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 2,4 milioane euro, iar pentru anul acesta estimeaza o crestere de circa 30%.

Apple a lansat iPhone in iunie pe piata din SUA, iar la inceputul lui septembrie a anuntat ca a vandut un milion de unitati, cu cateva saptamani inainte de termenul planificat.

Apple a vandut 270.000 de unitati iPhone in doua zile de la lansare si apreciaza ca va vinde peste zece milioane de unitati pana la sfarsitul anului 2008.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri