Media Galaxy continua expansiunea retelei in tara prin inaugurarea la Iasi a unui nou magazin cu o suprafata comerciala de peste 2.100 metri patrati, situat in centrul comercial Felicia, magazin care a necesitat o investitie de aproximativ un milion de euro

"Media Galaxy din cadrul centrului comercial Felicia Iasi se adauga proiectelor dezvoltate alaturi de partenerii nostri traditionali precum Carrefour si Soconac. Avem convingerea ca asistam acum la debutul unei povesti de succes. Deschiderea centrului comercial Felicia, primul centru comercial cu hipermarket Carrefour din Moldova, este un proiect grandios la care suntem bucurosi ca putem participa", a declarat directorul de operatiuni Altex, Adrian Urda.

Media Galaxy, lantul de magazine de mare suprafata specializat in produse electronice, electrocasnice si IT&C, opereaza in prezent 16 magazine in cele mai mari orase din Romania. Lansata in 2004, reteaua Media Galaxy cuprinde magazine cu suprafete de peste 2.000 metri patrati si cuprinde 15.000 de produse.

Noul magazin Media Galaxy din Iasi comercializeaza peste 110 modele de aparate frigorifice si peste 100 de tipuri de masini de spalat de la peste 13 branduri, 100 de modele de televizoare LCD si 25 modele de televizoare cu plasma, peste 60 modele de camere foto si 35 de modele de camere video.

Altex a inregistrat in trimestrul al treilea din 2007 vanzari in valoare de 77,4 milioane de euro, in crestere cu peste 60% fata de aceeasi perioada a anului 2006 si cu 33% mai mari decat in trimestrul trei din 2005. In prima jumatate a anului 2007, strategia Altex s-a concentrat pe modernizarea si dezvoltarea celor doua retele, Altex Megastore si Media Galaxy, valoarea investitiilor ridicanduse la cinci milioane euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Altex incepe Black Friday 2019