„In ultimii doi ani ne-am dezvoltat foarte mult afacerile, odata cu cresterea si consolidarea echipei, de aceea aceasta mutare a sediului era un lucru necesar. Noile birouri situate intr-o cladire de tip „A” ofera o suprafata mult mai mare per angajat, precum si un acces mai rapid catre oras”, declara Valentin Tomsa, director general SAP Romania.

Locatia este foarte accesibila atat dinspre centru, cat si dinspre Aeroportul International Henri Coanda. Cladirea corespunde celor mai inalte standarde, avand birouri spatioase si luminoase, amenajari interioare de cea mai buna calitate, mobilier ergonomic, sala de sedinte dotata cu echipament pentru videoconferinte, sali de training, cafeterie, cabinet medical si parcare proprie.

SAP este liderul mondial in furnizarea de solutii software pentru afaceri. Astazi, SAP are peste 38.000 de clienti in mai mult de 120 de tari. Aplicatiile SAP acopera o gama larga de solutii, de la cele proiectate pentru companii mici si mijlocii pana la suite de solutii pentru organizatii globale.