Xerox Romania va investi pana in 2008 jumatate de milion de dolari intr-un centru de scanare si arhivare in Bucuresti, centru care poate prelucra peste doua milioane de pagini pe luna, au spus reprezentantii companiei.
"Pana la finele anului 2008, investitiile in noul centru de scanare vor ajunge la jumatate de milion de dolari, 15% din investitie reprezentand costurile pentru securitate. La finalul investitiei, capacitatea centrului va putea fi extinsa cu 30 - 40%, in functie de cerintele pietei. Am inceput deja sa avem contracte si clienti din afara Romaniei, iar pana la finele lui 2008, Xerox Romania va deveni unul dintre centrele primare ale Xerox in Europa", au declarat, citati de NewsIn, reprezentantii companiei, la inaugurarea centrului. Noul centru este situat in Pipera si are 20 de angajati, urmand sa atinga 100 pana la sfarsitul anului.

Reprezentantii companiei au adaugat ca, pana la finele anului viitor, vor atinge venituri de un milion de dolari, provenite din procesare. Xerox Romania a avut anul trecut o cifra de afaceri de 50 milioane dolari.
Xerox Romania este subsidiara a companiei Xerox si e prezenta de peste 35 de ani pe piata locala. Compania ofera solutii, echipamente si media de tiparire pentru administrarea documentelor. Cei mai importanti clienti ai companiei provin din domeniul financiar - bancar.

Compania Xerox, fondata in 1906, are la nivel mondial 53.700 de angajati si a raportat, anul trecut, venituri de 15,9 miliarde de dolari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri