„Ne bucuram sa oferim serviciile 3G broadband unui numar cat mai mare de clienti Vodafone, prin extinderea retelei intr-un numar total de 41 de orase. Am continuat sa fim consecventi strategiei noastre de a permite cat mai multor clienti accesul la servicii si solutii inovatoare. in acelasi timp, suntem incantati sa anuntam ca zilele acestea am inregistrat o jumatate de milion de utilizatori 3G, ceea ce reprezinta un prag important pentru noi si pentru piata serviciilor 3G din Romania”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.

Vodafone a lansat serviciile 3G in Romania, in aprilie 2005, fiind primul operator de telefonie mobila care a lansat tehnologia 3G in tara noastra.

Vodafone a anuntat joi ca a extins serviciile 3G broadband la un total de 41 de orase, dupa ce la inceputul lui septembrie, aceste servicii erau disponibile in 29 de orase, plus litoralul. Serviciile 3G broadband - HSDPA sunt disponibile si in roaming, in 26 de tari/teritorii, prin 33 de operatori.

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 8,223 milioane de clienti, la data de 30 iunie 2007. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 25 de tari si retele partenere in alte 38 de tari. Vodafone ofera in prezent servicii catre 232 milioane de clienti din intreaga lume.