Zapp a lansat un nou serviciu de voce de tipul VoIP

Zapp a anuntat lansarea unui serviciu de voce de tipul VoIP (Voice over Internet Protocol), numit Zapp Global Free, care foloseste partial internetul si permite initierea si realizarea de apeluri intre un PC si mobil sau mobil catre PC

Serviciul Zapp Global Free este disponibil direct pe telefonul mobil sau terminalul FixTel si nu necesita instalarea unui software, ci doar descarcarea gratuita a unei aplicatii de pe internet.

"Spre deosebire de alte servicii VoIP, care permit realizarea de convorbiri intre calculatoare sau intre posturi de telefonie fixa, Zapp Global Free este primul serviciu care este disponibil pe telefonul mobil", a declarat directorul executiv Zapp, Piermario Di Pietro.

Pretul serviciului este de 4,99 dolari pe luna, pentru care clientii Zapp pot sa sune si sa fie sunati nelimitat, iar utilizatorii de internet care suna un client Zapp o vor face gratuit.

Zapp face parte dintr-un grup detinut de QUALCOMM, lider pe piata produselor si serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, si Omnia Holdings Ltd, fond de investitii din Orientul Mijlociu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Ai o afacere? Cum poți folosi WhatsApp Business pentru a comunica mai ușor
Setari Cookie-uri