Media Galaxy a investit 1,5 mil. de euro intr-un magazin la Cluj

Media Galaxy continua expansiunea retelei in tara prin inaugurarea la Cluj a unui nou magazin cu o suprafata de vanzare de peste 3.500 metri patrati, magazin care a necesitat o investitie de aproximativ 1,5 milioane de euro

"Inaugurarea celui de-al saptesprezecelea magazin Media Galaxy din tara, care va fi situat in cadrul Complexului Comercial Polus din Cluj, se inscrie in strategia de extindere la nivel teritorial a retelei, in orasele cu cel mai mare potential economic din Romania. Ca intotdeauna, ne aflam alaturi de cei mai puternici parteneri, fiind parte a unui proiect care va da cu siguranta o noua fata pietei de retail locale", a declarat directorul de operatiuni Altex, Adrian Urda.

Odata cu deschiderea noului magazin la Cluj, reteaua Media Galaxy a atins o suprafata de retail de peste 40.000 de metri patrati. Media Galaxy, lantul de magazine de mare suprafata specializat in produse electronice, electrocasnice si IT&C, opereaza in prezent 17 magazine in cele mai mari orase din Romania. Lansata in 2004, reteaua Media Galaxy cuprinde magazine cu suprafete de peste 2.000 metri patrati si cuprinde 15.000 de produse.

Altex a inregistrat in trimestrul al treilea din 2007 vanzari in valoare de 77,4 milioane de euro, in crestere cu peste 60% fata de aceeasi perioada a anului 2006 si cu 33% mai mari decat in trimestrul trei din 2005. In prima jumatate a anului 2007, strategia Altex s-a concentrat pe modernizarea si dezvoltarea celor doua retele, Altex Megastore si Media Galaxy, valoarea investitiilor ridicanduse la cinci milioane euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Setari Cookie-uri