Retailerul de electronice, electrocasnice si IT&C Flamingo International lanseaza luna aceasta in Romania o noua generatie a consolei de jocuri PlayStation 3 ce va fi comercializata in magazinele Flamingo Computers, Flanco si Flanco World
"Introducerea pe piata locala a celei mai noi versiuni a consolei PS3 va completa succesul obtinut de Flamingo International prin comercializarea versiunilor anterioare (PS2 si PS3), pentru care am inregistrat vanzari care au depasit estimarile initiale. Acest fapt demonstreaza ca utilizatorii romani au o reactie pozitiva pentru astfel de achizitii, ceea ce ne determina sa credem ca vom obtine rezultate foarte bune si pentru acest model. Ne asteptam ca pasionatii de gaming sa primeasca foarte bine noua versiune a consolei PS3, disponibila in magazinele Flanco Word, Flanco si Flamingo Computers, la un pret mult mai accesibil" a declarat presedintele Flamingo Group, Jiri Rizek.

Consola Sony PlayStation 3 va fi lansata in Romania simultan cu lansarea pe pietele din Europa, Africa si Australia. Noua versiune a PS3 are o capacitate de stocare de 40 GB si este comercializata la pretul de 1.299 lei in reteaua magazinelor Flamingo Computers, Flanco si Flanco World.

Prima versiune PS3 a fost lansata in tara in martie 2007 si la doua luni de la introducerea acesteia in reteaua magazinelor Flamingo International, retailerul raportase deja 400 de console vandute, un volum care a depasit estimarile initiale pentru 2007. Consola Sony PlayStation 3, lansata la sfarsitul lunii martie 2007 a generat in doar cateva zile vanzari de peste 1,6 milioane de unitati la nivel european si 5,5 milioane de unitati la nivel mondial.

In 2006, piata jocurilor video a fost estimata la o valoarea de 28,5 miliarde de dolari, aflandu-se intr-o crestere continua.

Flamingo International estimeaza pentru 2007 un profit operational (EBITDA) de 5,51 milioane euro, in revenire fata de anul trecut, cand compania a inregistrat o pierdere operationala de 14,3 milioane euro.

Grupul mizeaza in continuare pe extinderea retelei Flanco World, pana la 20 de magazine cu o suprafata totala de 30.500 metri patrati, la sfarsitul acestui an. Reteaua Flanco este prevazuta sa incheie anul cu 72 de magazine cu o suprafata totala de 20.600 metri patrati, in vreme ce reteaua Flamingo Computers ar putea ajunge la 35 de magazine cu o suprafata totala de 4.900 metri patrati.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri