Wizrom vrea pe bursa in 2010

Wizrom Software, furnizor de solutii informatice pentru managementul afacerilor, intentioneaza sa se listeze la bursa in 2010 si estimeaza pentru 2008 vanzari de 20% pe segmentul de management WizCount Vista din totalul cifrei de afaceri, a declarat directorul de vanzari al companiei, Zemy Apfelbaum

"In 2010 urmarim sa ne listam la bursa impreuna cu partenerii nostrii, insa nu ne-am decis asupra pachetului de actiuni si nici pe ce piata de capital ne vom lista", a declarat directorul general Wizrom, Cristian Udrescu.

Compania a raportat in primele noua luni ale anului o cifra de afaceri in crestere cu 50% fata de anul trecut. Produsele companiei WizCount si WizPro reprezinta aproximativ 30% din valoarea contractelor incheiate de companie.

Anul trecut Wizrom a inregistrat o valoare totala a contractelor incheiate pe vanzari de produse de 7,5 milioane de dolari, in crestere cu 25% fata de 2005.

Wizrom Software a lansat, joi, WizCount Vista prima aplicatie software de contabilitate, gestiune si management financiar care include in versiunea de baza dunctionalitati de business inteligence, care se adreseaza firmelor mari dar si IMM-urilor.

Pentru WizCount Vista au fost incheiate 20 de contracte, iar pana la sfarsitul anului compania estimeaza 35 de clienti.

Conform IDC in 2006 compania a avut o cota de piata de11,4% pentru EAS (enterprise application suite).

Compania Wizrom Software este prezenta pe piata romaneasca inca din 1992. De la sfarsitul anului trecut, compania a devenit Microsoft Gold Certified Partner. Cu filiale in Republica Moldova si Bulgaria, Wizrom are peste 2.400 de clienti activi si 20.000 de licente instalate pentru companii din cele mai variate domenii de activitate.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri