Facturile Cosmote pot fi platite si prin Citibank Romania, prin intermediul serviciilor de plata in numerar UniKasa si Easy Payments

"Introducerea acestor noi optiuni de plata a facturilor prin intermediul retelei Citi, care ofera operatiuni simple, sigure si rapide, face parte dintre preocuparile noastre constante de a imbunatati serviciile post-vanzare oferite clientilor nostri din toata tara”, a declarat managerul departamentului credit control al Cosmote Romania, Anca Ghimpeteanu.

Aceste servicii pot fi folosite gratuit de catre toti utilizatorii Cosmote, indiferent daca sunt clienti Citi sau nu. Cele doua optiuni de plata cu numerar sunt disponibile in peste 50 de locatii din tara. Serviciul Unikasa ofera clientilor Cosmote puncte de plata a facturilor in 14 magazine Domo din Bucuresti, Bacau si Constanta, la care se adauga si 19 benzinarii Agip.

Easy Payments este un sistem automat de plati cu numerar, bazat pe o varianta a bancomatelor traditionale a caror functie de eliberare numerar este inlocuita cu cea de depunere. Serviciul UniKasa a fost lansat in toamna anului 2004, Romania fiind cea de-a doua tara, dupa Polonia, in care Citi a introdus acest sistem de plata a facturilor. Citi a lansat Easy Payments in 2000 si a fost prima banca pe piata romaneasca care a oferit un sistem automat de plati cu numerar.

Citi este prezent in Romania prin Citibank Romania incepand din anul 1996 si furnizeaza produse si servicii financiare companiilor nationale si internationale, companiilor mici si mijlocii, sectorului public, organizatiilor non-profit si persoanelor fizice. Citibank Romania detine in prezent opt sucursale destinate in principal clientilor persoane juridice si 31 de agentii CitiFinancial, prin care furnizeaza credite persoanelor fizice.

Cosmote Romania, membra a grupului Cosmote, a fost lansata pe piata romaneasca in decembrie 2005. Cosmote Romania a inregistrat in prima jumatate a anului peste 2,2 milioane de utilizatori si are o retea de distributie formata din peste 770 de magazine Cosmote, Internity, Romtelecom, Germanos, dealeri independenti si peste 15.000 de puncte de vanzare de cartele pre-platite si cartele de reincarcare.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Setari Cookie-uri