Axigen, solutia de mesagerie electronica produsa de Gecad Technologies, gestioneaza incepand de astazi, traficul de email derulat de peste 4 milioane de utilizatori inregistrati pe cel mai mare portal din Orientul Mijlociu, Maktoob.com (http://www.maktoob.com).

“Axigen dovedeste inca o data ca tehnologia romaneasca este apreciata la nivel international, indiferent de geografie si de cultura tarilor in care este comercializata. Suntem convinsi ca acesta este doar inceputul unei serii lungi de succese pe care tehnologia noastra le va inregistra”, spune Oana Bornaz, CEO la AXIGEN/Gecad Technologies.

Cu sediul in Amman, Iordania, Maktoob.com este cel mai important serviciu online in limbile araba si engleza destinat cu precadere utilizatorilor de Internet din tarile arabe.

Alegerea Axigen Mail Server pentru gestionarea traficului tot mai mare de emailuri dar si a bazei de date cu toate conturile utilizatorilor portalului Maktoob.com a fost facuta dupa o analiza complexa in care au fost luate in calcul solutii precum CommuniGate Pro, Mirapoint si SurgeMail.

“CommuniGate Pro si Axigen au fost pe picior de egalitate in privinta performantelor si scalabilitatii dar, in final, am ales Axigen deoarece costul total pentru detinerea, utilizarea si mentenanta acestuia este mult mai avantajos pentru noi. In plus, Axigen este foarte stabil si rapid iar optiunile de licentiere s-au potrivit perfect cerintelor Maktoob, ca furnizor de servicii de email cu acces online pentru peste 4 milioane de utilizatori”, declara Hussam Khoury, cofondator si presedinte al Maktoob.com.

Aflat acum la versiunea 5.0, AXIGEN Mail Server functioneaza pe cele mai importante distributii Linux, BSD si Solaris, cat si pe arhitecturile PowerPC si SPARC. AXIGEN are semnate, de asemenea, parteneriate tehnologice cu cativa jucatori de talie mondiala printre care Sun Microsystems, RedHat, IBM si Avira. AXIGEN a castigat recent premiul de excelenta ServerWatch la categoria “Server de comunicatii”, invingand tehnologii de renume mondial precum Zimbra, CommuniGate, Merak si Lotus


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
An atipic: În 2020 vânzările de smartphone-uri ar putea avea o scădere RECORD
Setari Cookie-uri