Sistec-SBsol a semnat, recent, un contract de licentiere si implementare a solutiei ABAS ERP pentru STAR TRANSMISSION CUGIR (STCU), companie ce activeaza in sectorul industriei auto si face parte din DaimlerChrysler Group.

In 2006, STCU a demarat un proces de selectie pentru gasi cea mai potrivita solutie ERP, care sa poata satisface cerintele specifice industriei auto: dezvoltarea in procesul de productie, adoptarea unui model de afacere stabila si cresterea competitiva pe piata din vest.

Dupa un process de selectie care a durat aproape un an, reprezentantii STCU au decis sa colaboreze cu un consortiu de parteneri din Romania, Sistec-SBsol si Lasting, avand drept consultanti compania amotIQ sro, din Cehia. Sistec-SBsol este partenerul ABAS Software AG in Romania si este responsabil de localizarea si implementarea solutiei abas ERP. Lasting va oferi expertiza in domeniul HR si QS (managementul calitatii) si va pune la dispozitie si infrastructura hardware.

Sistemul informatic implementat va integra toate procesele interne ale STAR TRANSMISSION CUGIR si le va creste eficienta.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
evoMAG face echipă cu Glovo și promite să îți livreze produsele rapid
Setari Cookie-uri