Cosmote a ajuns la trei milioane de clienti

Cosmote Romania a anuntat ca a depasit trei milioane de clienti si ofera trei milioane de SMS-uri gratuite in retea persoanelor cu deficiente de auz.

Cosmote a incheiat un parteneriat cu Asociatia Nationala a Surzilor din Romania (ANSR) pentru a oferi membrilor acestei organizatii trei milioane de SMS-uri gratuite in retea. ANSR are peste 30.000 de membrii cu deficiente de auz in Romania.

De asemenea, Cosmote pune la dispozitia celor care doresc sa faca donatii catre ANSR o linie dedicata, fiecare SMS trimis catre acest numar reprezentand o donatie de doi euro (inclusiv TVA), in sprijinul persoanelor cu deficiente de auz si sustine Asociatia in dezvoltarea programelor sale la nivel national.

Odata cu cresterea cotei de piata si a cererii pentru produsele si serviciile sale, Cosmote estimeaza ca isi va atinge obiectivele financiare anuntate pentru Romania, de a inregistra EBITDA pozitiv in anul 2008 si a raporta profit in 2009.

Cosmote Romania, membra a Grupului Cosmote, si-a lansat operatiunile comerciale in luna decembrie 2005, cu scopul de a face telefonia mobila accesibila tuturor romanilor. Grupul Cosmote se bucura de cea mai extinsa prezenta in tarile din sud-estul Europei, unde inregistreaza un numar total de peste 13,1 milioane utilizatori.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Călătoriile în lumea post-COVID-19: Investiție de 300.000 de euro pentru Questo
Setari Cookie-uri