K Tech Electronics a raportat pentru primele noua luni ale anului o cifra de afaceri in crestere cu 35%, de 62,5 milioane dolari, fata de perioada similara a anului trecut
"Rezultatele obtinute in aceasta perioada se datoreaza in principal politicii de consolidare pe care K Tech Electronics a adoptat-o in acest an. Astfel, prin intermediul celor patru divizii am reusit sa atingem in al treilea trimestru o cifra de afaceri de 20,6 milioane dolari”, a declarat directorul de marketing al K Tech Electronics, Catalin Butolo.

Divizia de retail a K Tech Electronics, Ultra PRO Computers, a inregistrat in primele noua luni ale acestui an 47% din cifra de afaceri, iar divizia de distributie a avut o pondere de 45%, in timp ce diviziile online si corporate au realizat 8% din cifra de afaceri.

Prin lantul de magazine Ultra PRO Computer s-au vandut aproximativ 4.100 de calculatoare, avand o cota de piata de 11% in topul vendorilor, datorita implicarii companiei in trimestrul trei in proiectul guvernamental Euro 200. Compania a alocat dezvoltarii diviziilor online si de distributie peste 3,5 milioane dolari.

Pana la sfartitul anului, divizia de retail va dispune de 70 de magazine Ultra PRO Computers, din care 20 in Bucuresti. Investitiile destinate acestei divizii au fost de 500.000 dolari si au vizat amenajarea noilor spatii si stocul de marfa.

Compania K Tech Electronics desfasoara pe piata romaneasca de IT activitati atat in segmentul de retail prin lantul de magazine Ultra PRO Computers, cat si in cel de distributie.

In anul 2006, compania K Tech Electronics a obtinut o cifra de afaceri de 84,2 milioane dolari si un profit de aproximativ 1,5 milioane dolari. Compania a realizat in primul semestru al acestui an o cifra de afaceri de 41,9 milioane dolari.

Incepand cu anul 1999, K Tech Electronics este dealer autorizat Vodafone, iar in prezent reteaua de magazine Ultra PRO Computers include 43 de locatii cu vanzari GSM si se situeaza printre primele zece retele de acest gen din Romania. In 2003 a fost infiintata compania Ultra PRO Software specializata in solutii software si hardware integrate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri