Hewlett-Packard Romania (HP) isi extinde reteaua de parteneri de service prin companiile locale din industria IT, ETA2U si CG&GC, ajungand astfel la o retea de 14 parteneri care asigura reparatii pentru produsele in garantie si suport tehnic post-garantie.

"Prin parteneriatul cu cele doua companii de IT, ETA2U si CG&GC, vom putea extinde reteaua de parteneri de service, clientii vor putea avea acces la serviciile de suport in toata tara, mai ales prin deschiderea unor depozite de piese de schimb in Constanta si Brasov, urmand ca in anul 2008 sa deschidem si la Sibiu, Cluj, Timisoara si Iasi", a declarat reprezentantul HP Romania, Mihaela Cunesteanu.

CG&GC IT SA ofera solutii integrate IT&C, activitatea sa acoperind intregul sector IT&C: echipamente hardware, solutii software pentru sectorul public si privat, servicii IT&C: consultanta service on site certificat de sapte producatori internationali, comunicatii, retelistica, securitate, training si formare profesionala in domeniu. Cifra de afaceri pentru anul 2006 a fost de 15,5 milioane de euro. CG&GC are sediul central in Bucuresti si dispunde de 18 centre de service si 200 de angajati.

Compania ETA2U are o activitate de 15 ani in domeniul IT si o acoperire in zona Banat-Transilvania, in judetele Bihor, Cluj, Hunedoara, Timis, Sibiu, Arad, urmand ca pana la sfarsitul anului sa deschida si in judetele Alba si Mures.

Veniturile realizate de HP in primul trimestru al anului financiar 2007, incheiat la 30 aprilie au fost de circa 97 miliarde dolari. HP a livrat 13,1 milioane de PC-uri la nivel global in al treilea trimestru, raportand o cota de piata de 19,6% si o crestere anuala de 33%. Livrarile de PC-uri ale companiei HP au atins 4,35 de milioane de unitati, inregistrand o crestere de 16,9% si acoperind 24,3% din piata. Cota de piata a companiei HP a crescut in Statele Unite, apropiindu-se de liderul de piata Dell, a carui cota de piata a scazut, potrivit raportului trimestrial al IDC cu privire la livrarile de PC-uri in Statele Unite.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »



Citeste si
Cele mai active orase din Romania in domeniul IT