CG&GC estimeaza pentru anul acesta o cifra de afaceri de 21,3 milioane euro, in crestere cu circa 35% fata de anul trecut, a declarat, potrivit NewsIn, directorul general adjunct al companiei de solutii integrate, Florin Iancu.

"In primele noua luni ale anului am raportat o cifra de afaceri de 16 milioane euro si speram sa atingem targetul de 21,3 milioane euro, pentru 2008 asteptandu-ne la o crestere de 30% a afacerilor, mai ales ca ne bazam pe parteneriatul de service incheiat recent cu HP Romania. Anul viitor nu ne propunem noi investitii pentru ca anul acesta am deschis centre noi de suport in Timisoara, Iasi si Brasov", a precizat Florin Iancu.

CG&GC IT SA ofera solutii integrate IT&C, activitatea sa acoperind intregul sector IT&C: echipamente hardware, solutii software pentru sectorul public si privat, servicii IT&C: consultanta service on site certificat de sapte producatori internationali, comunicatii, retelistica, securitate, training si formare profesionala in domeniu.

CG&GC are sediul central in Bucuresti si dispunde de 18 centre de service si 200 de angajati. Compania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 15,5 milioane de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si