Trend Micro Romania estimeaza ca anul acesta vanzarile de solutii de securitate IT vor creste cu 25-27% fata de 2006, iar pentru anul viitor estimeaza cresteri de circa 30% , comparativ cu anul in curs, a declarat, potrivit NewsIn, directorul general Gecad Net, Gabriela Mechea.
"Ne asteptam ca la finalul acestui an vanzarile de solutii Trend Micro in Romania sa fie cu 25-27% mai mari decat in 2006. Pentru 2008 estimam o crestere de cel putin 30% fata de 2007, bazata pe o crestere mai accelerata in segmentul de business", a precizat Gabriela Mechea.

Din totalul vanzarilor de solutii Trend Micro in Romania, 51% provin din zona enterprise, 26% din zona IMM-urilor si 23% din segmentul home user, utilizatorii individuali sau firmele foarte mici.

"Solutiile Trend Micro se comercializeaza si online, in magazinul gecadshop.ro, alaturi de alte produse software. In privinta structurii vanzarilor online cele mai cautate sunt aplicatiile de securitate Trend Micro si Kaspersky, programele de grafica, aplicatiile de tip office Microsoft Windows, Microsoft Office, aplicatiile de proiectare asistata Autodesk, dar si jocurile pentru PC", a mai spus Gabriela Mechea.

Trend Micro, producator mondial de solutii de securitate IT, a lansat si in Romania doua noi produse din gama aplicatiilor de securitate destinate utilizatorilor individuali Trend Micro Internet Security 2008 si Trend Micro Internet Security Pro. Ambele solutii sunt disponibile in Romania prin Gecad Net, unic distribuitor Trend Micro.

Fondata in 1988, Trend Micro furnizeaza atat consumatorilor individuali cat si companiilor, indiferent de dimensiunile lor, solutii complexe de securitate, atat software cat si hardware sau de tip servicii, recunoscute la nivel mondial. Compania are sediul in Tokyo si operatiuni in peste 30 de tari din intreaga lume, unde opereaza printr-o retea de distribuitori, reselleri si furnizori de servicii locali.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri