Romtelecom a anuntat ca a incheiat contracte pentru furnizarea de internet de banda larga cu peste 300 de scoli din tara, de la inceputul lunii octombrie 2007.
Conexiunea este de tip ADSL 2 Mbps, iar in tariful de 7,5 euro fara TVA este inclus un kit de instalare. Oferta a fost lansata la inceputul lunii octombrie pentru cele aproximativ 5.000 de scoli care se afla in aria de acoperire ADSL a Romtelecom din cele 41 de judete ale tarii.

Scolile care beneficiaza de Internet de la Romtelecom au la dispozitie broadband de mare viteza, acces Internet permanent, o conexiune care va deservi mai multe PC-uri si trafic nelimitat. Oferta Romtelecom pentru scoli este valabila pana la data de 31 decembrie, potrivit companiei.

Romtelecom avea la inceputul lunii septembrie 230.000 de clienti de internet broadband prin ADSL, iar la sfarsitul lui iunie avea 176.000, dupa ce in al doilea trimestru castigase 39.000 de clienti noi pentru aceste servicii. Compania estimeaza ca va ajunge la 300.000 de clienti, in total, anul acesta.

Romtelecom este cel mai mare operator local de telefonie fixa, iar grupul OTE detine 54,01% din actiunile companiei, in timp ce statul roman controleaza restul. Romtelecom a inregistrat in trimestrul al doilea un profit net de 1,4 milioane euro, dupa ce in perioada similara a anului trecut afisase pierderi de 4,2 milioane euro, iar veniturile au ramas constante, in jurul a 217 milioane euro, conform raportului finaciar al OTE Group.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri