Compania de telecomunicatii RCS & RDS a redus tarifele in alte retele fixe cu 43% de la 1 noiembrie 2007, indiferent de ora la care se initiaza convorbiri, catre orice destinatie, fie ea locala, nationala sau internationala.

Compania RCS & RDS a ajuns in septembrie anul acesta la un milion de clienti pentru serviciile de telefonie fixa lansate in urma cu trei ani.

Compania RCS & RDS ofera servicii de televiziune prin cablu RCS, telefonie fixa RDS.Tel, servicii de televiziune prin satelit Digi TV, internet RDS.Net si RDS.Link, deservind in total peste doua milioane de abonati la nivel national. Per total, compania are 4,8 milioane de clienti in sase tari: Romania, Ungaria, Slovacia, Cehia, Croatia si Serbia.

In 2006, RCS & RDS a raportat o cifra de afaceri de 781.3 milioane lei, in crestere cu peste 95% fata de 2005, cand a raportat o cifra de afaceri de 397.7 milioane lei. Anul trecut, RCS & RDS a obtinut un profit net de 122,7 milioane lei, potrivit informatiilor publicate pe pagina de internet a Ministerului Finantelor.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Compania mamă a RCS&RDS, venituri de 1,2 miliarde de euro în 2019
Setari Cookie-uri