Corporatia Nvidia a raportat pentru al treilea trimestru al anului fiscal 2008, incheiat la 28 octombrie 2007, venituri in crestere cu 36%, la 1,12 miliarde dolari, comparativ cu perioada similara a anului trecut cand a raportat 820 milioane dolari, potrivit unui comunicat remis luni de companie, citat de NewsIn.
"Suntem multumiti pentru atingerea primului miliard de dolari, insa acesta este doar inceputul", a declarat directorul executiv Nvidia, Jen-Hsun Huang.

Venitul net GAAP pentru al treilea trimestru al anului fiscal 2008 a crescut cu 121% la 235 milioane dolari, echivalentul a 0,38 dolari pe actiune, fata de perioada similara a anului trecut. Venitul net non-GAAP pentru al treilea trimestru al anului fiscal 2008 a inregistrat o crestere cu 77%, la 264,2 milioane dolari, comparativ cu perioada similara a anului trecut.

Pentru primele noua luni incheiate la 28 octombrie 2007 compania a raportat venituri in crestere cu 32% la 2,90 miliarde dolari, comparativ cu primele noua luni incheiate la 29 octombrie 2006, de 2,19 miliarde dolari.

Venitul net GAAP pentru primele noua luni a fost de 540 milioane dolari, echivalentul a 0,89 dolari pe actiune, comparativ cu 285 milioane dolari, sau 0,50 dolari pe actiune pentru perioada similara a anului trecut. Veniturile nete non-GAAP pentru primele noua luni au fost de 626 milioane dolari, in comparatie cu 372 milioane dolari pentru perioada similara a anului trecut

Corporatia Nvidia este liderul mondial in tehnologia procesoarelor de grafica. Compania creeaza produse pentru calculatoare, electronice si dispozitive mobile. Nvidia isi are sediul in Santa Clara, California si are birouri in Asia, Europa si America
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri