Computer Generated Solutions, furnizor de software, servicii IT si outsourcing, a anuntat extinderea in Europa prin deschiderea unui birou in Romania, expansiune care vine dupa primul an de la achizitia call center-ului EasyCall din octombrie 2006, transmite PRNewswire.
"Suntem incantati sa anuntam decizia de a deschide biroul european in Romania, mai ales dupa achizitia CGS Romania. Consideram ca centrul de dezvoltare de software CGS Europe cu birou in Romania este un pas important in afacerea noastra", a declarat presedintele si directorul executiv Computer Generated Solutions, Phil Friedman.

CGS Europe si noul sau centru de dezvoltare de software se va concentra pe aplicatiile server ale clientilor si pe dezvoltarea componentelor software pentru aplicatiile business, incluzand printre altii Microsoft Dynamics .

Directorul general CGS Europe Florin Chiutu a afirmat ca Romania si Comunitatea Europeana ofera o oportunitate buna pentru cresterea strategica privind suportul clientilor internationali deja existenti, precum si pentru noile oportunitati de outsourcing din lume.

Computer Generated Solutions detine un birou central in New York si alte reprezentante in Nordul Americii, Europa si Asia. Computer Generated Solutions a autorizat organizatiile globale pentru a furniza solutii tehnologice pe multiple platforme.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri