Vodafone Romania ofera clientilor Vodafone Passport tarife de roaming in toate tarile incluse in program, indiferent de reteaua in care se inregistreaza, precum si tarife de roaming reduse pentru apelurile catre Elvetia, pentru utilizatorii serviciilor standard de roaming, Vodafone World.
Incepand de astazi, clientii Vodafone Passport care calatoresc in strainatate se vor bucura de tarifele optiunii Vodafone Passport, in tarile incluse in program, indiferent de reteaua in care se inregistreaza. Astfel, tarifele Vodafone Passport vor fi disponibile clientilor care au optat pentru acest program, fie ca utilizeaza sau nu reteaua unui operator preferat Vodafone, atunci cand se afla in roaming.

Utilizatorii serviciului standard de roaming, Vodafone World, care calatoresc in Elvetia, vor beneficia de tarife reduse pentru apelurile in roaming intrucat incepand de luni Elvetia face parte din Zona 1 de roaming, alaturi de statele membre ale Uniunii Europene.

Tariful pentru apelurile efectuate de catre clientii Vodafone Romania aflati in Elvetia devine 0,49 euro/minut, tarif unic, de la 0,80 euro/minut (in retea partenera Vodafone) si 1,05 euro/minut (in reteaua altor operatori) - pentru clientii serviciilor pe baza de abonament – si de la 0,99 euro/minut (in retea partenera Vodafone) si 1,19 euro/minut (in reteaua altor operatori) – pentru utilizatorii Cartelei Vodafone. Pentru apelurile primite, clientii Vodafone Romania vor beneficia de tariful unic 0,24 euro/minut, tarif redus de la 0,50 euro/minut (pentru clientii pe baza de abonament ) si 0,55 euro/minut (pentru clientii pre-paid). Tarifele nu includ TVA.

Vodafone Passport este o optiune de roaming care poate fi activata gratuit de catre clientii serviciului standard de roaming. Vodafone Passport le permite clientilor aflati in roaming sa efectueze apeluri la tarifele lor nationale, la care se adauga o taxa de conectare pentru fiecare apel. Avantajul major al optiunii Vodafone Passport este ca pe masura ce durata apelului creste, tariful mediu al convorbirii scade.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 8,579 milioane de clienti, la 30 septembrie 2007. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile, cu divizii in 25 de tari de pe cinci continente si 241 de milioane de clienti, la care se adauga 39 de retele partenere.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri