Mediul de afaceri evolueaza intr-un ritm ametitor. Pentru a tine pasul, alegeti un partener de incredere. Gama de dispozitive Nokia Eseries optimizate pentru afaceri este acest partener.
Patru terminale cu functii avansate si capabilitati pentru afaceri care va permit sa aveti mereu biroul in buzunar. Oricare din aceste dispozitive, inteligentul E50, performantul E61i, elegantul E65 sau comunicatorul E90, va sprijina in fiecare zi, pentru productivitate si eficienta profesionala sporite.

Eseries inseamna dispozitive complete. Veti avea nu numai conexiuni fiabile, in timp real, la persoane si documente, ci va veti putea gestiona eficient timpul si veti atinge un grad mai mare de libertate si echilibru. Nu doar in viata profesionala, ci si in cea personala.

Dispozitivele Nokia Eseries combina inteligenta, performanta si frumusetea, oferindu-va deopotriva aplicatii pentru afaceri si tehnologii de ultima ora, dar si un look elegant.

Pentru a afla mai multe despre beneficiile aduse de dipozitivele Eseries, vizitati www.nokia.ro sau www.nokiaforbusiness.com.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri