Mediul de afaceri evolueaza intr-un ritm ametitor. Pentru a tine pasul, alegeti un partener de incredere. Gama de dispozitive Nokia Eseries optimizate pentru afaceri este acest partener.

Patru terminale cu functii avansate si capabilitati pentru afaceri care va permit sa aveti mereu biroul in buzunar. Oricare din aceste dispozitive, inteligentul E50, performantul E61i, elegantul E65 sau comunicatorul E90, va sprijina in fiecare zi, pentru productivitate si eficienta profesionala sporite.

Eseries inseamna dispozitive complete. Veti avea nu numai conexiuni fiabile, in timp real, la persoane si documente, ci va veti putea gestiona eficient timpul si veti atinge un grad mai mare de libertate si echilibru. Nu doar in viata profesionala, ci si in cea personala.

Dispozitivele Nokia Eseries combina inteligenta, performanta si frumusetea, oferindu-va deopotriva aplicatii pentru afaceri si tehnologii de ultima ora, dar si un look elegant.

Pentru a afla mai multe despre beneficiile aduse de dipozitivele Eseries, vizitati www.nokia.ro sau www.nokiaforbusiness.com.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Telefoane pentru seniori cu ecran mare si baterie rezistenta