Germanos Telecom Romania isi extinde reteaua prin achizitionarea Tel Sim GSM, un lant de retail si distributie telefoane mobile, accesorii si baterii, care are 19 magazine in 18 orase inclusiv in Bucuresti, Iasi, Oradea si Craiova.

"Achizitionarea lantului de magazine face parte din strategia noastra de a veni cat mai aproape de consumator prin extinderea lantului de magazine Germanos in zone noi. Credem ca reteaua Tel Sim GSM vine in completarea strategiei noastre privind viitorul Germanos in Romania. Prin aceasta achizitie, ne apropiem din ce in ce mai mult de obiectivul stabilit la inceputul lui 2007, 200 de magazine pana la sfarsitul anului", a spus directorul general Germanos Telecom Romania, Dimitris Blatsios (foto).

Germanos este prezent pe piata romaneasca de zece ani si este principalul lant de retail si distributie de produse si servicii de telefonie mobila. Germanos avea la inceputul lunii iulie peste 150 de magazine, in 80 de orase ale tarii.

In primele noua luni ale anului 2007, Germanos a inregistrat o crestere de cinci ori mai mare pentru vanzarile de abonamente ale operatorului Cosmote, fata de aceeasi perioada a anului trecut. Pentru serviciile prepaid, Germanos a inregistrat o crestere de doua ori mai mare fata de aceeasi perioada din 2006.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si