In octombrie 2004, Romtelecom a lansat serviciul de acces Internet prin dial-up, ClickNet Start, un serviciu care functioneaza fara taxa de conectare, abonament, contract sau cartela. Acesta s-a bucurat de interesul utilizatorilor de Internet, traficul lunar depasind asteptarile cele mai optimiste.

Anul acesta, incepand cu data de 1 iulie, ROMTELECOM vine cu programul promotional ClickNet Bonus, la care pot lua parte toti cei care utilizeaza in prezent acest serviciu. Toti participantii vor avea sansa de a castiga premii substantiale la tragerile lunare la sorti sau la marea tragere finala, care va avea loc in ianuarie 2006.

Conditia de participare este atingerea unui anumit volum de trafic pe Internet. De exemplu, clientii care utilizeaza Internetul 5 ore pe luna au dreptul sa participe la tragerile lunare la sorti, cand se acorda, de fiecare data, cate 30 de premii.

Cei care acumuleaza un total de 50 de ore de trafic Internet, in perioada 1 iulie-31 decembrie 2005, castiga dreptul de a participa la marea tragere la sorti, din luna ianuarie 2006. Marile premii care se vor acorda cu aceasta ocazie constau intr-un autoturism, o camera video, o camera foto digitala si 10 abonamente gratuite ClickNet Freedom MAXI pentru un an.

Pentru a folosi ClickNet Start trebuie doar sa fii abonat ROMTELECOM si sa ai un PC dotat cu modem. In orice zona te-ai afla, daca ai disponibila o linie telefonica ROMTELECOM, cu ClickNet Start ai imediat acces la Internet. Platesti exact cat consumi: vei fi facturat numai pentru timpul pe care il petreci online pe Internet. Ai o singura factura de platit: serviciul ClickNet se factureaza direct pe factura telefonica, astfel ca nu mai alergi la alti furnizori. Pe factura vei regasi evidentiat numarul exact de minute petrecute online si pretul corespunzator.

Pentru cei interesati, mai multe detalii despre concurs sunt disponibile pe pagina de Internet a ROMTELECOM www.romtelecom.ro sau pe www.clicknet.ro, unde se pot gasi si toate informatiile despre serviciul ClickNet.

Serviciul ClickNet Start se tarifeaza la minut, in functie de palierul orar cand este utilizat. Incepand cu 1 iulie 2005 tariful este de 1,45 eurocenti/minut fara TVA, pentru intervalul orar cuprins intre 8:00 - 20:00, de luni pana vineri si de 0,95 eurocenti/minut fara TVA, pentru traficul efectuat in intervalul 20:00 - 8:00 si 0:00 - 24:00 sambata, duminica si cu ocazia sarbatorilor legale. Tariful acopera atat traficul efectuat, cat si utilizarea liniei telefonice pentru navigarea pe Internet.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri