Grupul Romsym, unic distribuitor autorizat al metodei de management si evaluare a riscurilor CRAMM de la Insight Consulting in Romania, organizeaza CRAMM Day 2005. Evenimentul are loc pe 7 iunie la Crowne Plaza, in Bucuresti, incepand cu ora 10.00 si isi propune sa aduca in atentia participantilor metoda CRAMM pentru managementul si evaluarea riscului, acum disponibila si in Romania.
Detalii si inscrieri la corina@newmedia.com.ro, sau tel/fax 021 211 31 26, persoana de contact Corina Strambianu. Intrarea se face numai pe baza confirmarii participarii.

Prezentarile sunt realizate de specialisti ai Romsym Data si SRAC si vor contine detalii despre metoda CRAMM 13.0 si serviciile de certificare SRAC.
CRAMM este metoda de management si evaluare a riscului utilizata de Guvernul Marii Britanii, o metoda puternica si flexibila ce poate fi utilizata pentru:

- Efectuarea evaluarii riscului in cadrul sistemelor informatice si a retelelor;

- Identificarea cerintelor de securitate si a solutiilor posibile;

- Identificarea cerintelor in cadrul dezastrelor si a solutiilor posibile;

- Elaborarea specificatiei pentru un sistem informatic.

Solutia CRAMM se compune din: metoda, care ofera indrumari privind modul de efectuare a evaluarii riscului si analiza securitatii si software-ul aferent necesar pentru configurarea si efectuarea evaluarilor.

Despre CRAMM


CRAMM ruleaza pe toate sistemele informationale si poate fi folosit in toate stadiile de viata ale sistemelor de informatii, de la planificare pana la fezabilitate si implementare in operatiile curente. CRAMM poate fi folosit oricand este necesara identificarea securitatii sau/si cerintelor neprevazute de la un sistem informatic sau de la o retea.

In prezent exista peste 550 implementari CRAMM in 23 de tari, in 20 domenii de afaceri. Pe langa consultanta, Insight Consulting, care a dezvoltat versiunile de CRAMM pentru guvernul danez si NATO, ofera si cursuri de instruire si intretinere pentru CRAMM. Exista de asemenea si versiuni in alte limbi ale aplicatiei, disponibile in Olanda si Cehia.

Despre Grupul Romsym

Romsym este distribuitor autorizat al metodei de management si evaluare a riscurilor CRAMM in Romania.

Romsym este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT din Romania, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali in: - solutii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul retelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP si web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) - dezvoltare si soft stiintific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat si solutii de la LxPN).

De asemenea, Romsym Data ofera consultanta si training in domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din Romania - centrul ITtraining, predate de specialisti cu inalta calificare, certificati international.

Dintre clientii Romsym Data mentionam Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Romaneasca, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justitiei, Miro Bank, McDonalds, Orange, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri