Directorul executiv al France Telecom, Didier Lombard, se asteapta anul viitor la vanzari intre 400.000 si 500.000 de telefoane iPhone cu abonament in Franta, iar pana la sfarsitul anului curent estimeaza vanzari de aproape 100.000 de telefoane iPhone, potrivit Reuters, citat de NewsIn.

Intrebat despre previziunile analistilor care se asteapta la vanzari anuale intre 400.000 si 500.000 de telefoane Apple iPhone cu abonament, directorul executiv al companiei France Telecom, Didier Lombard, a raspuns ca acestea se situeaza in intervalul previziunilor companiei.

El a mai spus ca Orange, divizia de telefonie mobila a grupului, estimeaza pana la sfarsitul anului vanzarea a aproape 100.000 de telefoane iPhone in Franta.Terminalul a fost lansat miercuri in 12 orase franceze.

Pretul fara abonament al unui iPhone ajunge la 649 euro, la care se adauga 100 euro pentru deblocare, astfel incat telefonul sa fie utilizat si in alte retele decat Orange.

Cu abonamentele "Orange pour iPhone", aparatul va costa 399 euro. Iar cele patru abonamente propuse impreuna cu iPhone pornesc de la 49 euro/luna, abonamnet care include doua ore de convorbiri, si ajung la 119 euro/luna, cu opt ore de convorbiri incluse, iar ultimele doua abonamente intermediare au preturi cuprinse intre 59 si 79 euro. Abonamentul va presupune un contract pe doi ani, iar cel cu contract pe un an are tarife mai mari, cu 4,50 euro lunar.

Lansat pe 29 iunie in SUA, iPhone a fost vandut in trei luni in 1,4 milioane de exemplare. Apple estimeaza ca anul viitor sa atinga vanzari de 10 milioane de unitati.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si