In cadrul invitatiei care contine anuntul "primei investitii financiare externe in compania BitDefender", reprezentantii companiei spun: "cuantumul investitiei califica BitDefender drept cea mai valoroasa companie romanesca de software". Acestia nu ofera detalii suplimentare.

Ce mai recenta tranzactie pe segmentul software de pe piata romaneasca a fost cea prin care Global Finance si 3TS-Cisco Growth Fund III au cumparat 11,76% din actiunile companiei Gecad Technologies /Axigen in schimbul sumei de doua milioane de dolari. Aceasta tranzactie evalueaza compania, la doi ani de la lansare, la peste 17 milioane de euro.

BitDefender, divizia de securitate informatica a grupului Softwin, prognozeaza anul acesta o cota de peste 40% pe piata solutiilor antivirus din tara, prin lansarea liniei de produse BitDefender 2008

Citeste si:

BitDefender este producatorul romanesc lider tehnologic la nivel mondial in securitatea datelor. Compania ofera solutii inovatoare care protejeaza eficient impotriva amenintarilor informatice, setand noi standarde in domeniu pentru viteza de reactie, instalare, utilizare si actualizare usoara.

Prezent in peste 6.000 de magazine de pe cele cinci continente, BitDefender este cel mai raspandit produs romanesc in intreaga lume care protejeaza eficient impotriva amenintarilor a peste 41 de milioane de utilizatori individuali si corporate din mai mult de 180 de tari. BitDefender are sucursale in SUA, Marea Britanie, Germania, Spania si Romania