"Am avut o crestere constanta, datorita ofertelor speciale pe care le-am lansat periodic si, mai ales, datorita sistemului de plata flexibil, unic pe piata din Romania", a declarat directorul de vanzari la Focus Sat Romania, Mihai Sugureanu.

Focus Sat este singurul operator de televiziune digitala prin satelit din Romania care are un sistem de plata cu cartele preplatite. In luna septembrie, Focus Sat a lansat cartela preplatita Focus Sat Total, prin care clientii pot urmari toate pachetele de programe din grila cu 40 de lei pe luna (TVA inclus). Compania ofera si cartele de reincarcare pentru diverse perioade de la trei luni la 12 luni, cu preturi intre 15 lei si 180 lei.

Focus Sat este primul furnizor de servicii de televiziune digitala prin satelit din Romania. In luna aprilie 2006, compania Focus Sat a fost achizitionata integral de UPC Romania.

UPC Romania face parte din grupul american Liberty Global International, care ofera servicii de televiziune prin cablu, televiziune digitala si prin satelit, internet si telefonie in peste 16 milioane de locuinte din intreaga lume. Liberty Global International este cel mai mare investitor american in Romania, cu o investitie de peste 600 milioane dolari.