Compania de televiziune digitala prin satelit, Focus Sat, are in prezent peste 100.000 de clienti, cu 90.000 mai multi fata de aprilie anul trecut cand a avut 10.000 de clienti.
"Am avut o crestere constanta, datorita ofertelor speciale pe care le-am lansat periodic si, mai ales, datorita sistemului de plata flexibil, unic pe piata din Romania", a declarat directorul de vanzari la Focus Sat Romania, Mihai Sugureanu.

Focus Sat este singurul operator de televiziune digitala prin satelit din Romania care are un sistem de plata cu cartele preplatite. In luna septembrie, Focus Sat a lansat cartela preplatita Focus Sat Total, prin care clientii pot urmari toate pachetele de programe din grila cu 40 de lei pe luna (TVA inclus). Compania ofera si cartele de reincarcare pentru diverse perioade de la trei luni la 12 luni, cu preturi intre 15 lei si 180 lei.

Focus Sat este primul furnizor de servicii de televiziune digitala prin satelit din Romania. In luna aprilie 2006, compania Focus Sat a fost achizitionata integral de UPC Romania.

UPC Romania face parte din grupul american Liberty Global International, care ofera servicii de televiziune prin cablu, televiziune digitala si prin satelit, internet si telefonie in peste 16 milioane de locuinte din intreaga lume. Liberty Global International este cel mai mare investitor american in Romania, cu o investitie de peste 600 milioane dolari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri