Cea mai mare tranzactie s-a situat in jurul valorii de 35.000 lei, cele mai solicitate produse fiind notebook-urile, monitoarele si televizoarele LCD, aparatele foto-video si telefoanele mobile, au declarat pentru Wall-Street reprezentantii eMAG.

"Daca acum sase ani comertul online de abia aparuse in Romania, acum oamenii s-au obisnuit cu acest mod de a face cumparaturi si ii cunosc foarte bine avantajele. Dovada fac recordurile inregistrate luni, pe 17 decembrie. Ne asteptam ca ritmul dat de ziua de ieri sa se pastreze pana in Ajunul Craciunului si suntem pregatiti pentru a onora toate comenzile. Avem stocuri suficiente si capacitati de livrare pana noaptea tarziu, in fiecare zi a acestei saptamani", a declarat director al diviziei de brand eMAG, Radu Apostolescu.

Oficialii eMAG, cel mai mare retailer online din Romania, asteapta ca in perioada sarbatorilor de iarna vanzarile fata de perioada similara a anului trecut, depasind in luna decembrie 10 milioane de euro, potrivit lui Catalin Gligan, Manager Product Marketing al companiei.

Citeste si:

Dintre clienții magazinului online, 60% sunt persoane fizice și companii mici, iar 40% îl reprezintă companiile mijlocii și mari

eMAG isi mentine cota de piata de 70% si estimeaza pentru anul in curs o cifra de afaceri de 70-75 milioane de euro,spun oficialii.