ROMEXTERRA BANK a cÔştigat premiul pentru cel mai promiţător serviciu de Internet banking lansat ţn 2004, acordat soluţiei TerraBanking, ţn cadrul Conferinţei naţionale äConvergenţa sectoarelor IT&C şi financiar-bancarö. Evenimentul a fost organizat de revista e-Finance in data de 31.05.2005 si in cadrul acestui eveniment, a avut loc festivitatea de acordare a premiilor pentru soluţiile de Internet banking.
ôAvÔnd ţn vedere continua dezvoltare a soluţiilor de Internet Banking, am fost fericiţi să aflăm de iniţierea unor premii care să răsplătească cele mai bune soluţii de pe piaţă din acest domeniu. CÔştigarea premiului pentru cel mai promiţător serviciu de Internet banking lansat ţn 2004 a fost o onoare pentru noi, mai ales dacă ne gÔndim că soluţia TerraBanking a fost lansată ţn noiembrie 2004 şi creată ţn totalitate de specialiştii noştri.ö a declarat Dorel Vlad, Şef Serviciu, Directia IT şi Comunicaţii ROMEXTERRA BANK.

Serviciul ROMEXTERRA BANK vine ţn ţntÔmpinarea clienţilor care doresc acces permanent la informaţiile despre conturi şi la serviciile bancare. Clienţii Romexterra Bank ţşi vor putea efectua confortabil operaţiunile bancare 24 ore pe zi, 7 zile din 7, beneficiind totodată de suport tehnic ţntre orele 8.00 ľ 17.00.

La baza acestui proiect a stat necesitatea de a veni ţn ţntÔmpinarea clienţilor cu un produs apt să ofere servicii bancare de calitate superioară accesibile intr-o interfata foarte prietenoasa.

╬n competiţia pentru acest premiu, au intrat 13 bănci importante. Evaluarea s-a făcut pe seama unor criterii strict obiective (serviciile oferite, gradul de securizare, costurile şi avantajele clientilor, volumul mediu tranzacţionat, numărul de utilizatori) cuprinse ţntr-o grilă care a fost transmisă băncilor care au funcţional un serviciu de Internet-Banking.

äO recunoaştere de excepţie a unui produs de excepţie, dezvoltat in-house de către o echipă de profesionisti care a dorit să demonstreze ce poate, prin pasiune şi multă muncă, şi ale cărei eforturi au fost recunoscute prin decernarea unui premiu binemeritat!ö a mai spus Dorel Vlad, Şef Serviciu, Directia IT şi Comunicaţii ROMEXTERRA BANK.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea IT & C »Setari Cookie-uri