Actiunile producatorului Apple au fost tranzactionate in prima zi dupa Craciun la un pret record de 200 de dolari pe actiune, ca urmare a increderii sporite pe care o au investititorii in companie, informeaza presa internationala
Actiunile producatorului de iPod-uri au valorat in ultimul an intre 76,77si 199,33 dolari , inregistrand o crestere regulata din luna ianuarie, pe masura ca investitotrii au anticipat si au aplaudat lansarea pe piata a telefonului mobil iPhone. Produsul, care s-a vandut in mai mult de un milion de exemplare, a fost lansat pe piata la sfarsitul lunii iunie.

Anul acesta, compania a scos pe piata si o linie noua de iPod-uri si a relansat astfel modelul Nano, adaugandu-i functii de vizionat filme si introducand un dispozitiv numit iPod Touch, care seamna foarte mult cu un iPhone, doar se pot efectua apeluri telefonice cu el si nici nu se pot trimite sms-uri.

Apple a lansat anul acesta si o linie noua de notebook-uri.

Analistii nu par luati prin surprindere de acest record inregistrat de companie.”Apple are un mare elan acum”, considera Shebly Seyrafi, analist pentru Caris & Co. Acesta considera ca vanzarile inregistrate pentru modelele iPod Touch si Nano ajuta marginile companiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri