Comertul electronic cu plata online ar putea creste in 2008 pana la 70 mil. euro

Valoarea totala a pietei de comert electronic cu plata online, prin card, ar putea ajunge, la sfarsitul anului, la 70 milioane euro, ceea ce ar reprezenta o crestere de peste 200% comparativ cu anul trecut.

"Pentru finalul anului estimam ca valoarea pietei de comert electronic cu plata online, prin card, va ajunge la 70 de milioane euro si un numar de 780.000 de tranzactii. De asemenea, ne asteptam sa creasca si ponderea platilor online din piata totala de comert electronic, de la 15-20% cat este in prezent, la 25%", a declarat directorul executiv al Gecad ePayment, Carmen Sebe.

Valoarea totala a pietei de comert electronic cu plata online, prin card, a crescut anul trecut cu 263% fata de anul 2006, pana la 34,8 milioane euro, respectiv pana la un numar de 449.000 de tranzactii, se arata incomunicatul Gecad, integrator de solutii pentru comert electronic, care detine in prezent trei solutii proprietare: ePayment, Avangate si myAvangate.

Cresterea comertului electronic cu plata online a crescut in 2007 ca urmare a intrarii pe piata comertului electronic a unor companii mari, cu portofoliu important de clienti, alaturi de cresterea puternica a numarului de magazine online, potrivit Gecad.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri