Wizrom Software are doi noi directori

Furnizorul de solutii informatice de business, Wizrom Software, are incepand din ianuarie doi directori, Zemy Apfelbaum si respectiv Adrian Bodomoiu, iar fostul director general Cristian Udrescu ramane in continuare actionar al companiei.

"Am optat pentru aceasta varianta de management pentru a fructifica oportunitatile existente in acest moment pe piata de solutii de business din regiune cat si parteneriatul cu One1 Software, una din cele mai importante companii din domeniul IT din Israel", a declarat directorul general Wizrom Software, Zemy Apfelbaum.

Zemy Apfelbaum (foto) a ocupat pana in prezent functia de director de vanzari, in timp ce Adrian Bodomoiu a detinut postul de director de operatiuni.

Zemy Apfelbaum activeaza in cadrul Wizrom din anul 1996, unde si-a inceput activitatea in functia de consultant, iar in ianuarie 2000 a fost avansat in postul de manager. Din ianuarie 2004 si pana in noiembrie 2007 a detinut functia de director de vanzari al Wizrom Software.

Adrian Bodomoiu si-a inceput activitatea in cadrul Wizrom Software in anul 1994, cand a ocupat postul de service consultant. In anul 1996 a devenit Service Manager, iar patru ani mai tarziu a fost numit director de dezvoltare, post pe care l-a ocupat pana in anul 2004, cand a devenit director de operatiuni.

Compania Wizrom Software este prezenta pe piata romaneasca inca din 1992. De la sfarsitul anului trecut, compania a devenit Microsoft Gold Certified Partner. Cu filiale in Republica Moldova si Bulgaria, Wizrom are peste 2.400 de clienti activi si 20.000 de licente instalate pentru companii din cele mai variate domenii de activitate.

Wizrom Software intentioneaza sa se listeze la bursa in 2010 si estimeaza pentru 2008 vanzari de 20% pe segmentul de management WizCount Vista din totalul cifrei de afaceri a declarat in octombrie Zemy Apfelbaum.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri