LLP Bucharest si-a bugetat afaceri de 2,9 mil. euro in 2008

LLP Bucharest isi propune pentru acest an sa atinga o cifra de afaceri de 2,9 milioane euro, reprezentand o crestere cu peste 30% a cifrei de afaceri din 2007, a declarat directorul general LLP Bucharest, Robert Komartin.

"Estimam o cifra de afaceri pentru LLP Bucharest conforma cu previziunile de la sfarsitul primului semestrului al anului trecut, si anume de aproximativ 2,2 milioane euro. Aceasta reprezinta o crestere cu peste 50% fata de cifra de afaceri obtinuta in 2006. Pentru anul 2008 ne propunem o cifra de afaceri de 2,9 milioane euro, reprezentand o crestere cu peste 30% a cifrei de afaceri din 2007", a declarat, citat de NewsIn, directorul LLP Bucharest, Robert Komartin.

LLP Bucharest a inregistrat o crestere organica de peste 50% in ultimii doi ani, devenind liderul pietei de solutii Microsoft Dynamics din Romania. LLP Bucharest si-a extins competentele pentru solutiile Microsoft Dynamics NAV, fiind de asemenea unicul partener care a realizat localizari pentru Microsoft Dynamics AX. LLP Bucharest a realizat peste 100 de implementari de solutii ERP in Romania.

Grupul LLP a deschis incepand cu luna decembrie 2007 doua noi filiale in Belgia si Luxemburg. Initial, cele doua noi filiale din regiunea Benelux se vor focaliza pe gamele de produse Infor FMS SunSystems, Infor EAM. LLP Group are in prezent 185 de angajati in opt tari si a inregistrat o crestere de peste 10% in 2007.

Infiintat in 1992 la Praga, grupul LLP furnizeaza servicii de consultanta si software companiilor locale si internationale din Centrul si Estul Europei si dincolo de aceasta regiune. In afara filialei din Bucuresti, grupul LLP are echipe de consultanta si implementare la Praga, Bratislava, Budapesta, Sofia si Zagreb.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri