S&T Romania, 15% din piata ERP

Studiul Pierre Audoin Consultants arata ca S&T Romania se claseaza pe primul loc in clasamentul furnizorilor de servicii ERP cu o cota de piata de 15% in 2006

Cel mai recent studiu dat publicitatii de Pierre Audoin Consultants, „ERP Romania 2007”, stabileste ierarhiile companiilor care distribuie aplicatii ERP si a celor care furnizeaza servicii asociate acestor tipuri de solutii, ierarhii stabilite in baza rezultatelor obtinute in anul 2006.

S&T Romania ocupa primul loc in topul integratorilor de sisteme ERP si respectiv cel al furnizorilor de servicii ERP. In ierarhiile stabilite in functie de sectoarele de activitate adresate, S&T Romania ocupa, de asemenea, primul loc in clasamentul furnizorilor de servicii pentru companiile din sectorul productiei industriale si locul 3, cu cea mai semnificativa crestere, in cel pentru sectorul de retail.

Pentru S&T Romania, cresterea veniturilor din serviciile ERP in 2006 fata de 2005 a fost de 2,5 ori, comparativ cu cresterea pietei in acest sector. In plus, in 2006 compania a obtinut incasari cu peste 60% mai mari decat in anul anterior.

Potentialul pietei solutiilor ERP si a serviciilor asociate continua sa fie semnificativ, analistii PAC estimand pentru perioada 2007-2011 un ritm anual de crestere de aproximativ 18-19%.

„Rezultatele studiului confirma succesul strategiei noastre, pe care vom continua sa o implementam in Romania. Doresc sa ii felicit pe colegii mei pentru acest rezultat excelent”, a declarat Christian Rosner, CEO S&T.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri