Indienii de la WNS deschid la Bucuresti un centru pentru servicii de externalizare

Liderul mondial pentru furnizarea de solutii de externalizare a activitatilor companiilor offshore, WNS, a deschis un centru regional si in Bucuresti.

"Expansiunea in Europa de Est este un pas important in cresterea prezentei noastre la nivel mondial prin oferirea de solutii integrate pentru clientii nostri", a declarat Neeraj Bhargava, director general WNS Global Services.

Centrul WNS va deservi clientii companiei cu activitati in Europa. Serviciile oferite de WNS in centrul din Bucuresti pentru clientii din diferite domenii de activitate vor viza solutii financiar-contabile. Serviciile vor putea fi facute in limba franceza, germana, italiana sau spaniola.

"Ca locatie, Bucurestiul ofera o combinatie excelenta intre abilitatile de stapanire a limbilor straine si talent, ceea ce reprezinta un avantaj competitiv pentru clientii care opereaza in Uniunea Europeana. Competentele lingvistice sunt o componenta cheie pentru cei care doresc sa beneficieze de pe urma centrelor globale de distributie servicii'", a declarat directorul pentru Europa al WNS, Eric Selvadurai.

Akos Csernus a fost desemnat de WNS ca director operational pentru Europa Centrala si de Est. Csernus are o experienta de 13 ani in domeniu. El a condus in Romania operatiunile General Electric si a ocupat si functia de manager regional pentru PricewaterhouseCoopers in Ungaria.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri