Grupul Apple Inc. a vandut deja patru milioane de telefoane iPhone de la lansarea acestui model, la sfarsitului lunii iunie 2007, a anuntat directorul executiv al companiei americane, Steve Jobs.

"Acest lucru inseamna ca am vandut 20.000 de telefoane iPhone pe zi", a adaugat Jobs, cu ocazia discursului inaugural al salonului Macworld Expo din San Francisco, declarandu-se foarte multumit de aceasta performanta.

Jobs s-a felicitat apoi in cee ce priveste cooperarea cu gigantul informational Google, cu care a dezvoltat o aplicatie de localizare, care arata pe o harta pozitia aproximativa al proprietarului telefonului mobil, cu ajutorul antenelor - relee folosite.

"Am dezvoltata aceasta aplicatie in cooperare cu Google", a precizat Jobs. "Este o colaborare foarte buna si imi place foarte mult sa lucrez cu ei", a adaugat acesta, conform AFP.

La dezvoltarea acestei aplicatii a participat si compania SkyHook, ce a cartografiat 23 de milioane de relee in Statele Unite ale Americii si Canada, continuand operatiunea de cartografiere in Europa.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si