Seful Apple, Steve Jobs, a prezentat noul MacBook Air, un computer de tip notebook prezentat a fi cel mai subtire notebook din lume.
MacBook Air, care va incepe sa fie comercializat peste doua saptamani, la un pret de 1.799 dolari, are o grosime de 0,4 centimetri in fata si 1,94 centimetri in spate. Notebook-ul are o greutate de 1,3 kilograme si bateria sa are o autonomie de cinci ore.

Cel mai subtire model de notebook disponibil in prezent pe piata are o grosime de 0,80 centimetri in fata si 3 centimetri in spate, astfel ca modelul MacBook Air ar putea incapea fara probleme intr-un notebook oferit de rivalul Sony.

Jobs a prezentat o serie de noi produse si servicii ale companiei, dar a pastrat pentru sfarsit Macbook Air, pe care l-a scos dintr-o simpla mapa de documente, pentru a sublinia grosimea foarte mica a computerului.

Laptopurile Macbook sunt unele dintre cele mai atractive produse ale Apple, iar vanzarile au crescut cu 37% in trimestrul al patrulea al anului financiar incheiat in septembrie 2007.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri