Telecom-shop vrea vanzari de peste 250.000 de euro in 2008

Magazinul online, Telecom-shop, vizeaza pentru 2008 vanzari de peste un sfert de milion de euro, comparativ cu anul trecut cand a raportat vanzari de aproximativ 100.000 euro, pe fondul cresterii pietei de comert electronic.

"Telecom-shop a inregistrat in 2007, la un an de la lansare, vanzari de peste 100.000 de euro . Pentru anul 2008, urmand trendul ascendent al pietei de comert electronic, estimam o crestere a vanzarilor la peste 250.000 de euro. Produsele cele mai bine vandute au fost telefoanele DECT si produsele Wi-Fi", potrivit unor estimari ale oficialilor companiei.

In 2007 Telecom-shop a lansat pe piata din Romania primul telefon DECT slim marca General Electric, telefoane fixe si mobile, centrale telefonice, telefoane Dect, multifunctionale, Networking, telefonie IP/Skype, dispozitive GPS, camere IP, accesorii, dispozitive wireless/WiFi. Portofoliul de produse este actualizat lunar.

In cadrul magazinului sunt prezenti mai multi producatori printre care: Alcatel, General Electric, Jabra, Cisco, Nortel, Linksys, Nokia, Panasonic, Polycom, ROUTE 66, Evolio, etc.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Bolt aduce trotinetele electrice și în București: cât costă o cursă
Setari Cookie-uri