"Dupa o perioada in care IT&S s-a dovedit a fi unul dintre jucatorii importanti pe piata de IT din Romania, cu vanzari de 14 milioane euro pe acest segment, anul 2008 ne-a adus consolidarea relatiilor comerciale cu Fujitsu-Siemens Computers. In ceea ce priveste rezultatele pe categoria de produse IT, in 2007 acestea au reprezentat aproximativ 60% din cifra de afaceri a companiei, cele mai vandute produse din aceasta gama fiind laptop-urile cu o crestere de 200% fata de 2006", a declarat directorul operational IT&S, Dana Iorga.

Incepand cu luna ianuarie anul curent, compania IT&S devine importator Fujitsu-Siemens Computers, cu aceasta ocazie, oficialii IT&S anunta ca vor importa si distribui direct pe piata din Romania gama completa de produse.

"Dezvoltarea retelei de parteneri este un aspect deosebit de important pentru noi, deoarece pentru anul fiscal 2008-2009 ne-am propus o crestere de 30% a cifrei de afaceri. Dincolo de aceasta, consideram ca resursa cea mai importanta pentru a sustine dezvoltarea si a ne mentine in pozitia de lider, o reprezinta relatia dintre echipa locala si partenerii nostri directi", a precizat directorul Fujitsu Siemens Computers Romania, Dragos Nicolaescu.

Pe piata de IT din Romania, Fujitsu Siemens Computers a avut cele mai bune vanzari de notebook-uri si desktop-uri cu o cota de piata de 10,3% si o crestere de 125,2% fata de anul trecut.