Symantec a deschis miercuri in Capitala o reprezentanta locala si estimeaza sa atinga anul acesta o crestere a vanzarile de 70% fata de 2007, mizand in urmatorii doi ani pe o cota de 50% pentru piata de solutii antivirus din Romania, a declarat directorul regional al companiei, Gabriel Tomescu, citat de NewsIn.
"Piata din Romania a inregistrat o crestere semnificativa prin urmare era timpul sa deschidem o reprezentanta in acesta tara. Pana la finele lui 2008, vrem ca toate marile companii din Romania sa testeze produsele noastre si urmarim in acelasi timp sa ne dezvoltam reteaua de parteneri in tara si sa instruim cel putin 200 de specialisti pe diferite tehnologii Symantec. Pana la finele lui 2009 vrem o cota de 50% pentru segmentul de antivirus" a precizat Tomescu.

Acesta a adaugat ca pana la finele lui 2009 vrea sa depaseasca piata din Ungaria, bazandu-se pe faptul ca e mai mica decat cea romaneasca, dar si pe partenerii Symantec din Romania care au cifra de afaceri asemanatoare celei din Ungaria.

Compania isi va comercializa produsele pe piata din Romania prin intermediul a doi distribuitori Romsym Data si Omnilogic, dorind insa sa-si dezvolte reteaua de parteneri.

Compania nu vrea sa se concentreze doar pe clientii mari, ci tinteste si catre cei din afara Capitalei, pe care ii considera o forta puternica de cumparare.

Symantec activeaza in protejarea infrastructurii, informatiei si interactiunilor prin livrarea de solutii si servicii care elimina riscurile de securitate.

Compania are sediul in California, Cupertino si are reprezentanti in peste 40 de tari. Printre partenerii sai se numara Oracle, IBM, Microsoft si altii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri